Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pacienti jihlavské nemocnice se těší z nového pokoje. Nejvíc změn proběhlo v koupelně

Pacienti v jihlavské nemocnici, konkrétně na rehabilitačním oddělení, se mohou těšit z opraveného pokoje. Ten se mohl vylepšit díky známé akci Vánoční pokoj. Zmíněný pokoj využijí pacienti po úrazech, ortopedických operacích či s neurologickými potížemi. Na pokoji proběhly velké stavební změny hlavně v koupelně.

„Princip Vánočního pokoje je jednoduchý. Na webu si zájemce vybere věc, na kterou chce přispět. Dárci napíší položku na daný email, kterou si vybrali, a my zašleme platební podklady a na stránkách ji označíme jako obsazenou. Peníze na vybavení se vybírají do Štědrého dne,“ vysvětlila Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava. 

Na rehabilitačním oddělení chtěli investovat do nové koupelny, výmalby, postele i rehabilitačních pomůcek. „Chceme, aby se u nás pacienti cítili dobře právě i díky nově opravenému pokoji, a myslím, že se to povedlo,“ je spokojená primářka oddělení Drahomíra Škodová.

Nová koupelna i podlaha 

„Stavební práce proběhly především v koupelně, ale i samotném pokoji, měnila se například podlaha. Do práce jsme se ponořili všichni společně se zedníky a dělníky,“ říká s úsměvem autorka pokoje a vrchní terapeutka Jana Ciprušová. 

Také na tento pokoj přispěli dobrovolní dárci. Za uplynulé roky se podařilo díky dárcům vybavit chemostacionář a opravit pokoje na dětském, gynekologickém, traumatologickém, geriatrickém oddělení a nyní na rehabilitačním oddělení.

Opravy na rehabilitačním oddělení vyšly na 129 tisíc korun.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Vánoční pokoj, nemocnice, rehabilitace, rekonstrukce, koupelna, Lékárenský komplex Jihlava, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pacienti jihlavské nemocnice se těší z nového pokoje. Nejvíc změn proběhlo v koupelně | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.