Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zájemci díky živému přenosu nahlédnou do zákulisí operačních sálů v jihlavské nemocnici

Jihlavská nemocnice má pro zájemce netradiční nabídku. Tou je živý videopřenos přímo z operačního sálu s komentovaným slovem lékaře. Mohla by zajímat všechny, kteří chtějí proniknout do zákulisí implantace totální endoprotézy kolenního kloubu. Zváni jsou jak pacienti, které trápí artróza, tak odborná veřejnost.

„Rádi bychom pozvali všechny, kterých se zákrok týká, a chtějí se o něm dozvědět více. Akci máme ve dvou blocích, jeden dopolední a druhý odpolední, jsou totožné. Každý blok trvá tři hodiny a pacienti se v něm dozví vše o zákroku, který je čeká a následuje také živý přenos přímo z našich operačních sálů s komentovaným doprovodem,“ popisuje primář Ortopedicko-traumatologického oddělení Tomáš Lena.

Lékaři jihlavské nemocnice povědí více o indikacích a kontraindikacích k operačnímu výkonu, povídat se bude také o tom, co čeká pacienty v průběhu operace a po ní. Jihlavští lékaři za jeden rok provedou zhruba 130 totálních endoprotéz kolenního kloubu.

„Na akci Live surgery Jihlava 2019 je nutné se objednat. Jednoduše to provedete přes webové stránky www.nemji.cz/konference. Akce se koná 27. března ve velké zasedací místnosti jihlavské nemocnice. První blok začíná v 8 hodin, druhý ve 12 hodin. Vstup je zdarma,“ upřesnila na závěr Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.

Foto pixabay.com

Štítky operace, endoprotéza, kloub, koleno, přenos, video, Nemocnice Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, operační sál, pacient, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zájemci díky živému přenosu nahlédnou do zákulisí operačních sálů v jihlavské nemocnici | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.