Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Odborníci přijedou na konci října do Jihlavy promluvit o Parkinsonově chorobě

Máte ve svém okolí někoho, kdo trpí Parkinsonovou nemocí? Nevíte si rady, jak pečovat o takto nemocného člověka? Nejste si jistí, jestli je to opravdu tato nemoc? Pokud jste si odpověděli kladně na některé tyto otázky a máte zájem dozvědět se více informací, pak by vás následující řádky měly zajímat. Přijďte 30. října odpoledne do sídla Kraje Vysočina a dozvíte se odpovědi na své všechny své otázky, které s Parkinsonovou nemocí souvisí.

V úterý 30. října v 16 hodin se v kongresovém sálu krajského úřadu uskuteční jedinečná přednášková akce, která zájemce seznámí s Parkinsonovou nemocí. O této nemoci přijede povídat významný odborník z oboru profesor Jan Roth z Neurologické kliniky v Praze, který lidem vysvětlí projevy a příznaky této zákeřné nemoci.

Petra Krůtová z Rehabilitační kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady bude hovořit o tréninku soběstačnosti nemocných, výběru kompenzačních pomůcek a vhodných úpravách domácího prostředí, ve kterém člověk s Parkinsonovou nemocí žije.

Lidé se zároveň dozví důležité informace o psychiatrických aspektech Parkinsonovy nemoci a dostanou odpovědi na své dotazy.  

První náměstek hejtmana Kraje Vysočina Pavel Franěk zve širokou veřejnost, pracovníky zařízení sociálních služeb a zaměstnance zdravotnických zařízení k účasti na této aktivitě a dodává, že vstup na přednášku je pro všechny zdarma.

Foto pixabay.com | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky Parkinsonova choroba, nemoc, přednáška, odborník, Parkinsonova nemoc, Jihlava, Kraj Vysočina, Jan Roth, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Praha, Pavel Franěk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odborníci přijedou na konci října do Jihlavy promluvit o Parkinsonově chorobě | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.