Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlavská nemocnice až do podzimu uzavře hlavní vchod. Projde kompletní rekonstrukcí

Další opravy za téměř 25 milionů korun chystá jihlavská nemocnice. Tentokrát je řeč o hlavních vchodu z ulice Vrchlického. Projde kompletní rekonstrukcí. Ta se dotkne i obou spojovacích mostů mezi diagnostickým a interním pavilonem a také mezi interním pavilonem a příjmem „B“. Na všech místech se vymění okna, zateplí plášť a vymění střecha. Práce začnou v pondělí 9. července.

Vchod do Nemocnice Jihlava bude posunutý o několik metrů. Stane se jím vchod z parkoviště u urgentního příjmu s příjezdem z ulice Vrchlického. Největší omezení to bude pro ty, kteří chodí směrem z centra města do nemocnice pěšky, nebo parkují právě u hlavního vchodu. Ujít budou muset několik desítek metrů navíc. „Trasu, která se bude muset k náhradnímu hlavnímu vchodu použít, označíme. Lidé budou muset až do konce října ujít o pár metrů navíc, ale věříme, že zásadnější omezení to pro ně znamenat nebude,“ upřesňuje provozně-technický náměstek Alexander Filip.

V uvedeném pavilonu lidí najdou informační a kontaktní centrum, lékárnu, zdravotní pomůcky v přízemí a v prvním patře obchody a ORL ambulance. Rekonstrukce zahrnuje ještě oba spojovací mosty a příjem „B“, kde se vymění okna, zateplí plášť budovy a vymění střešní plášť.

„Budovy dostanou nový kabát, kdy celá akce vyjde na celkem 24 795 735 korun včetně DPH. Opravy potrvají do konce října,“ vyčíslila Monika Zachrlová, mluvčí Nemocnice Jihlava.

Foto Nemocnice Jihlava | Zdroj Nemocnice Jihlava

Štítky Nemocnice Jihlava, vchod, rekonstrukce, oprava, Lékárenský komplex Jihlava, pavilon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská nemocnice až do podzimu uzavře hlavní vchod. Projde kompletní rekonstrukcí | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.