Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dva pokoje na geriatrii jihlavské nemocnice dostaly nový kabát. Oživily je barvy

Jihlavská nemocnice opět o něco více prokoukla. Na pokojích geriatrické a následné péče mají nyní nové posezení pro návštěvy, barevné povlečení a tapetu. Nové je i posezení na chodbách pro návštěvy.

 „Chceme, aby se u nás pacienti cítili co nejlépe, a příjemné prostředí hraje svoji roli,“ říká primářka Eva Balnerová. Na oddělení se rozhodli, že na nadstandardní pokoje pořídí doplňky, které zázemí zútulní. „Pořídili jsme tapetu, nakoupili jsme barevné povlečení, koupili posezení pro návštěvy. Nové věci jsou na obou našich nadstandardních pokojích,“ doplňuje vrchní sestra Dana Polodnová. Na oddělení geriatrické a následné péče mají dva nadstandardní pokoje, jeden jednolůžkový a druhý dvojlůžkový. 

Vylepšení se dočkala také chodba na oddělení. Je zde nové posezení pro návštěvy a pacienty, a to v podobě stolečku, židlí a sedací soupravy. „Celkově vybavení stálo dvacet tisíc korun. Na oddělení geriatrické a následné péče je ročně hospitalizováno zhruba 400 pacientů,“ doplňuje Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.  

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Nemocnice Jihlava, geriatrie, vybavení, Lékárenský komplex Jihlava, návštěva, pacient

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva pokoje na geriatrii jihlavské nemocnice dostaly nový kabát. Oživily je barvy | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.