Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jihlavská nemocnice vyhlašuje zákaz návštěv. Ode dneška již na všech svých odděleních

S ohledem na narůstající počet chřipkových onemocnění vyhlašuje až do odvolání jihlavská nemocnice zákaz návštěv, a to na všech odděleních. Do této doby to bylo jen na novorozeneckém oddělení, geriatrii a infekčním oddělení včetně JIP.

„S ohledem na stále narůstající počet onemocnění chřipkou je v jihlavské nemocnici s okamžitou platností vyhlášen zákaz návštěv na všech odděleních,“ uvedla dnes ráno Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

V jedenácti zařízeních v kraji už platí zákaz návštěv, jsou mezi nimi nemocnice, domovy seniorů i mateřské školy. První v Kraji Vysočina zakázala návštěvy pelhřimovská nemocnice už 31. ledna. Později se přidala nemocnice Havlíčkův Brod, Mostiště, Humpolec, Ledeč nad Sázavou a Třebíč.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky zákaz, návštěvy, chřipka, Nemocnice Jihlava, návštěva, Lékárenský komplex Jihlava, Nemocnice Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina, Humpolec, Mostiště (hrad), Třebíč, Ledeč nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská nemocnice vyhlašuje zákaz návštěv. Ode dneška již na všech svých odděleních | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.