Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nastávající rodiče se podívají do jihlavské nemocnice. Navštíví porodní pokoje

Jihlavská porodnice opět nejen pro nastávající maminky a tatínky chystá prohlídku zákulisí a také povídání s lékaři a porodními asistentkami. V pondělí 12. února je připravená konference pro veřejnost s prohlídkou porodních pokojů.

Na porodní konferenci se zájemci od lékařů dozví více o diagnostice vývojových vad a pohledu porodníka na porodní plán. Porodní asistentka poradí, jak zvládnout porod.

„Kdo přijde, bude mít možnost se nás na cokoli zeptat. Chceme, aby konference byla ve formě besedy, do které se zapojí i posluchači. Věříme, že téma porodnictví lidi zajímá a v tento den se budou moci dozvědět více, než by si třeba našli na internetu,“ říká primář gynekologicko-porodnického oddělení jihlavské nemocnice Aleš Roztočil. Po povídání budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si zázemí porodních pokojů.

„Tradiční konference, kterou jihlavská nemocnice pořádá dvakrát ročně a setkává se s velkým zájmem nastávajících rodičů, proběhne v pondělí 12. února od 15 hodin ve velké zasedací místnosti jihlavské nemocnice. Prohlídky porodních pokojů jsou naplánovány po skončení konference. Vstup je zdarma,“ zve Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Štítky porodnice, konference, rodiče, miminko, Lékárenský komplex Jihlava, Aleš Roztočil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nastávající rodiče se podívají do jihlavské nemocnice. Navštíví porodní pokoje | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.