Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Letošní Šátkový veletrh byl úspěšný. Na onkologii díky němu poputuje přes padesát tisíc korun

Více než padesát tisíc korun poputuje na jihlavskou onkologii, a to díky výtěžku z letošního Šátkového veletrhu. Rovných třicet tisíc korun přidal jihlavský City Park, kde veletrh probíhal. Sešly se stovky šátků, některé byly i od známých osobností.

Šátky mohli lidé nosit zhruba dva měsíce na sběrné místo v jihlavské nemocnici, konkrétně na informační centrum, a do jihlavského City Parku do obchodu Marks and Spencer.

Ze známých osobností na veletrh dodala šátek třeba zpěvačka Naďa Urbánková, herci Horáckého divadla nebo moderátor Jan Pokorný. „Ve středu 29. listopadu je prodávaly celý den v nákupním centru City Park sestřičky právě z onkologického oddělení. Kromě šátků se na místě prodávaly také hrníčky. Podepsali a věnovali je Karel Gott, Aneta Langerová, Michal David a další osobnosti,“ popisuje Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Nakonec se za celý den prodaly šátky za 21 174 korun, nákupní centrum City Park se rozhodlo podpořit akci dalšími třiceti tisíci, které přidá k výtěžku. Peníze se použijí na nákup pomůcek pro pacienty onkologického oddělení.

Letos se Šátkový veletrh konal již potřetí.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky Šátkový veletrh, výtěžek, Nemocnice Jihlava, onkologie, prodej, veletrh, šátek, City Park, Lékárenský komplex Jihlava, Naďa Urbánková, Karel Gott, Aneta Langerová, Michal David

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letošní Šátkový veletrh byl úspěšný. Na onkologii díky němu poputuje přes padesát tisíc korun | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.