Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jihlavská porodnice ukáže pokoje i další zázemí. Lékaři promluví o tejpování nebo hypertenzi

Nejen nastávajícím maminkám otevře 23. října své dveře jihlavská porodnice. Kromě jejího zákulisí se lidé dozví spoustu užitečných informací od lékařů a porodních asistentek. Součástí gynekologicko – porodnické konference pro veřejnost bude také prohlídka porodních pokojů.

Mluvit se bude třeba o tejpování v těhotenství, o hypertenzi, o možnostech porodu či jak to vlastně na porodním sále chodí.  

„Kdo přijde, bude mít možnost se nás na cokoli zeptat. Chceme, aby konference byla ve formě besedy, do které se zapojí i posluchači. Věříme, že téma porodnictví lidi zajímá a v tento den se budou moci dozvědět více než by si třeba našli na internetu,“ říká primář gynekologicko-porodnického oddělení jihlavské nemocnice Aleš Roztočil. Po povídání budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si zázemí porodních pokojů.

„Konference proběhne 23. října od 15 hodin ve velké zasedací místnosti jihlavské nemocnice. Prohlídky porodních pokojů jsou naplánovány po skončení konference. Vstup je zdarma,“ říká Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Foto www.babyweb.cz

Štítky porodnice, těhotenství, Nemocnice Jihlava, konference, Lékárenský komplex Jihlava, Aleš Roztočil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská porodnice ukáže pokoje i další zázemí. Lékaři promluví o tejpování nebo hypertenzi | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.