Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Třebíčská nemocnice bude dočasně odpojena od telefonu. Přepojí se na novou ústřednu

Kvůli nutnému přepojení na novou telefonní ústřednu bude třebíčská nemocnice ve středu 4. října dočasně odpojena od pevných telefonních linek. Spojení bude zajištěno prostřednictvím mobilních telefonů. Pro veřejnost bude zásadní telefonní číslo 731 543 597, s jehož pomocí se lidé dovolají na recepci a dozvědí se další informace, dnes řekl mluvčí nemocnice Petr Palovčík.

„Důvodem odpojení pevných linek je výstavba nového pavilonu chirurgických oborů a nutné přepojení na novou telefonní ústřednu. V 10:00 bude odpojen starý kabel a všechny linky budou postupně přepojeny do nové ústředny,“ uvedla ředitelka nemocnice Eva Tomášová. U některých linek může být výpadek dlouhý maximálně desítky minut, některé mohou být nedostupné až několik hodin. Nejdříve by měla být zapojena prioritní čísla na oddělení a ambulance, na závěr bude obnoveno pevné spojení na ekonomický úsek, sklad a technický úsek včetně stravovacího oddělení. 

Výstavba pavilonu chirurgických oborů začala loni v polovině března.  Investici v objemu 413 milionů korun hradí rozpočet Kraje Vysočina. Projekt zahrnul demolici šesti starých a nepotřebných objektů včetně vstupní budovy. Vznikl nový multifunkční pavilon, jehož součástí je urgentní příjem, který v minulosti nemocnici chyběl. Podle Palovčíka by nový pavilon měl být otevřen letos v listopadu.

Autoři | Foto Nemocnice Třebíč

Štítky Nemocnice Třebíč, odstávka, telefonní linka, ústředna, nemocnice, pavilon, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třebíčská nemocnice bude dočasně odpojena od telefonu. Přepojí se na novou ústřednu | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.