Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jídelny budou usilovat o titul nejlepšího kuchaře. Na finále do Prahy jede i Velký Beranov

Velký úspěch mají na svém kontě hned čtyři školní jídelny z Vysočiny. Probojovaly se totiž do finálového kola soutěže nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování. To se uskuteční na konci srpna v Praze.

Mezi nejlepší se za náš kraj dostala Mateřská škola Nové Město na Moravě, ulice Drobného, jež bude bojovat v kategorii Nejchutnější svačinky v mateřských školách.

Základní a Mateřská škola z Velkého Beranova se probojovala do finále v kategorii Nejchutnější pokrm v základních školách.

Centrální školní jídelna Třebíč, která sídlí na ulici Sirotčí, bude reprezentovat Kraj Vysočina v kategorii Nejatraktivnější pokrm ve středních školách.

A poslední čtvrtý zástupce z Vysočiny - Základní škola Nové Město na Moravě, ulice Leandra Čecha - bude usilovat o vítězství v kategorii Nejlepší moderní bezmasý pokrm.

Soutěž vyhlašuje Asociace kuchařů a cukrářů ČR pro kuchařky a kuchaře z mateřských škol, základních škol, středních škol, nemocnic nebo domovů pro seniorů. V letošním roce probíhá druhý ročník této akce a soutěží se celkem v šesti kategoriích. Finálové kolo se uskuteční v termínu 27. – 29. srpna 2019 v Makro akademii v Praze.

 

Foto pixabay.com

Štítky jídelna, soutěž, titul, , , Praha, kuchař, Velký Beranov, Kraj Vysočina, mateřská škola, Nové Město na Moravě, SK Horácká Slavia Třebíč, Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jídelny budou usilovat o titul nejlepšího kuchaře. Na finále do Prahy jede i Velký Beranov | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.