Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VŠPJ hostí mezinárodní studentský workshop, bude zabývat turismem pro tělesně postižené

V rámci spolupráce Vysoká škola polytechnické s partnerskou FH Wien se od pondělí chystá další workshop katedry cestovního ruchu, tentokrát na zajímavé téma cestování lidí s hendikepem.

Obě partnerské školy se v pořádání worskopů pravidelně střídají, VŠPJ tedy workshop pořádá každý druhý rok. Jubilejní desátý ročník mezinárodního studentského workshopu VŠPJ a partnerské školy Fachhochschule Wien se bude věnovat tématu "Accessible tourism", tedy turismem pro tělesně postižené.

Tímto velmi aktuálním tématem se ve dnech 10. - 13. září na půdě Vysoké školy polytechnické v Jihlavě bude zabývat 10 studentů FH Wien (s doprovodem) a deset českých studentů oborů zdravotně sociální pracovník a cestovní ruch.

Tento workshop je ukázkou mezioborové spolupráce a debatovat nad možnostmi cestování lidí s handicapem přijede Tomáš Zelenka, bývalý profesionální hokejový hráč, který se po nehodě v roce 2001 stal uživatelem invalidního vozíku.

V rámci doprovodného programu je přichystána exkurze do golfového resortu Šiškův mlýn.

Foto www.vspj.cz | Zdroj Vysoká škola polytechnická

Štítky Vysoká škola polytechnická, FH Wien, workshop, spolupráce, turistický ruch, postižení, Vysoká škola polytechnická Jihlava, Tomáš Zelenka, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VŠPJ hostí mezinárodní studentský workshop, bude zabývat turismem pro tělesně postižené | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.