Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na VŠPJ v úterý proběhnou promoce, absolventům budou předány bakalářské diplomy

V aule Vysoké školy polytechnické Jihlava proběhnou v úterý 13. března promoce absolventů. Vysokoškolského diplomu se při slavnostním aktu dočká 91 absolventů.

Během slavnostního březnového zakončení studia bude na VŠPJ promováno 91 absolventů (z celkového počtu 114 absolventů). Těm budou slavnostně předány bakalářské diplomy. Promoce se konají od 9:30, 11:00, 12:30, 14:00 a 15:30 hodin.

Počty studentů přihlášených na promoce po oborech jsou: Cestovní ruch – 41, Finance a řízení – 17, Aplikovaná informatika – 10, Počítačové systémy – 4, Všeobecná sestra – 7, Zdravotně sociální pracovník – 7, Komunitní péče v porodní asistenci – 5

Promoce je slavnostní akt probíhající na konci studia, během něhož absolventi za účasti akademických hodnostářů, rodičů a veřejnosti skládají promoční slib a přebírají vysokoškolský diplom, prokazující jejich nárok na používání akademického titulu. Při obřadu se používá slavnostní oděv (talár) a odznaky vysoké školy (insignie) – např. rektorský řetěz, žezlo apod.

Foto Vysoká škola polytechnická | Zdroj Vysoká škola polytechnická

Štítky Jihlava, Vysoká škola polytechnická Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na VŠPJ v úterý proběhnou promoce, absolventům budou předány bakalářské diplomy | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.