Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Je libo vysokoškolského vzdělání? Na VŠPJ proběhne prvního února Den otevřených dveří

První únorový den se na Vysoké škole polytechnické bude konat Den otevřených dveří. Kromě standardních organizovaných prohlídek školy čeká na návštěvníky zajímavý doprovodný program. Akce si pro letošek zvolila motto "Nebojte se vejšky".

Letošní Den otevřených dveří na VŠPJ se uskuteční 1. února 2018 od 9 do 15 hodin. Heslem „Nebojte se vejšky“ chce škola podpořit ty zájemce, kteří se rozhodli vrátit do vzdělávacího procesu po letech, ale také ty, kteří si z jakéhokoliv důvodu nevěří. V souvislosti s tímto sloganem jsme se rozhodli postavit přímo v budově VŠPJ lezeckou stěnu, kterou si návštěvníci mohou vyzkoušet. Slovo výška tak u nás získá další rozměr.

Pro návštěvníky budou nachystány organizované prohlídky školy včetně možnosti prohlídky na způsob orientačního závodu. Samozřejmě nebude chybět představení studijních oborů přímo našimi studenty (v 10 a ve 13 hodin), možnost vyptat se vyučujících a potkat se s vedením školy. Ve vstupních prostorách budou mít své stolky Studijní oddělení, Poradenské a kariérní centrum, které je připraveno i na uchazeče se specifickými vzdělávacími potřebami, Mezinárodní oddělení, knihovna VŠPJ a další.

Návštěvníci si kromě prohlídky budovy budou moci zasoutěžit o zajímavé ceny, o studijních oborech se letos dozví přímo od studentů.

Během celého dne si zájemci o studium budou moci přímo v počítačové učebně podat přihlášku ke studiu, otestovat své znalosti jazyka prostřednictvím Zkouškového centra British Council a prohlédnout výstavu „Genealogie – rodopis“ – práci posluchačů univerzity třetího věku.

Kromě laboratoří, učeben a reprezentačních prostor se mohou návštěvníci těšit na zhlédnutí funkčního modelu plic, 3D tisku, či vyzkoušení jedné z terapií sociální práce nebo otestování svých znalostí finanční gramotnosti a matematiky.

Autoři | Foto www.vspj.cz

Štítky den otevřených dveří, Vysoká škola polytechnická Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je libo vysokoškolského vzdělání? Na VŠPJ proběhne prvního února Den otevřených dveří | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.