Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Vysočině začnou přehlídky středních škol a učilišť. V plánu jich je celkem šest

Ve čtvrtek 19. října na Vysočině odstartuje na dvouměsíční maraton přehlídek středních škol a učilišť. Ve všech okresních městech bude představena nabídka oborů a zaměření doplněná ukázkami dovedností studentů, ale i módními přehlídkami nebo kulinářskými prezentacemi.

Kromě seriózních úvah o své budoucnosti si tak zájemci na přehlídce škol užijí i trochu zábavy. Přehlídky středních škol pomáhají žákům devátých tříd a jejich rodičům v rozhodování, kam na střední školu.

Jako první přijde na řadu Třebíč, zde se bude přehlídka konat 19. října od 9 do 17 hodin v tamní střední průmyslové škole. Následovat ji bude 31. října Žďár nad Sázavou, a to v Jupiter klubu od 15 do 17:30. Ve středu 1. listopadu se se středními školami a učilišti zájemci seznámí v Havlíčkově Brodě, přehlídka se bude konat v Kulturním domě Ostrov od 8 do 17 hodin. V Pelhřimově se přehlídka pro budoucí středoškoláky uskuteční 7. listopadu od 9 do 16:30 v Kulturním domě Máj. Druhou příležitost zájemci ve Žďáru dostanou 9. listopadu od 8 do 17 hodin v místním kulturním domě. Přehlídky škol budou završeny 10. listopadu od 8 do 18 hodin v krajské Jihlavě, konkrétně v domě kultury.  

Zdroj Kraj Vysočina

Štítky přehlídka, střední škola, učiliště, výběr, Kraj Vysočina, kulturní dům, Žďár nad Sázavou, Třebíč, Havlíčkův Brod, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině začnou přehlídky středních škol a učilišť. V plánu jich je celkem šest | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.