Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V pondělí odstartuje v Havlíčkově Brodě třináctý ročník Letní žurnalistické školy

V neděli 13. srpna odstartuje v Havlíčkově Brodě 13. ročník Letní žurnalistické školy Karla Havlíčka Borovského. Na pět desítek mladých lidí se zájmem o média, kulturu historii a společnost střední Evropy ze čtyř zemí se až do 19. srpna bude v Havlíčkově Brodě seznamovat se zákulisím mediálních světa.

Mezi padesátkou mladých Čechů, Poláků, Slováků a Ukrajinců bude také deset účastníků z Nitranského kraje a Zakarpatské oblasti Ukrajiny, kteří přijíždí díky podpoře Kraje Vysočina, který každoročně zve zájemce ze všech partnerských regionů.

Na programu budou praktické i teoretické aktivity v šesti skupinách podle mediálního zaměření pod vedením zkušených lektorů z regionálních i celoplošných médií. Většina výstupů, které během týdne vytvoří, se objeví v regionálních médiích, které jsou partnery letní školy.

Od pondělí 14. do pátku 18. srpna jsou součástí letní školy také veřejně přístupné přednášky a besedy na nejrůznější aktuální témata z mediální oblasti, ale také historie a kultury. 

Všechny besedy a přednášky jsou zdarma přístupné veřejnosti v uvedených časech v divadelním sále AZ Centra Havlíčkův Brod – středisku volného času na Rubešově náměstí v Havlíčkově Brodě. Současně budou dostupné také v přímém přenosu na www.vysilamezive.cz, kde budou následně také v archivu.

Další informace na www.letnizurnalistickaskola.cz.

Foto Letní žurnalistická škola | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky Havlíčkův Brod, Karel Havlíček Borovský, střední Evropa, Ukrajina, Kraj Vysočina, Nitranský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí odstartuje v Havlíčkově Brodě třináctý ročník Letní žurnalistické školy | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.