Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Jihlavská vysoká škola má první absolventky arteterapie. Studovaly 327 hodin

V sobotu 10. června absolvovalo úspěšně prvních třináct účastnic dvouletého akreditovaného kurzu arteterapie, který navštěvovaly na jihlavské Vysoké škole polytechnické. Absolventky musely obhájit své závěrečné práce a dále složit závěrečnou zkoušku z psychologie a zkoušku z metodik arteterapie.

„Studium arteterapie je určeno pro absolventy středních škol s maturitou, pracovníky v centrech volného času i v nápravných zařízeních, pro speciální pedagogy, vychovatele, sociální pracovníky a další pomáhající profese, také pro výtvarníky a ostatní zájemce. Pro speciální pedagogy a psychology je kurz akreditovaný MŠMT, ostatní úspěšní absolventi obdrží odpovídající osvědčení o absolvování,“ říká k arteterapii Tomáš Obruba z kanceláře rektora.

Studium je složeno z 327 hodin přednášek, metodických seminářů, praktických cvičení, exkurzí a jiných doplňkových akcí. Všechny tyto studijní aktivity jsou vedeny vysokoškolskými profesory, docenty, odbornými asistenty, eventuálně  externími odborníky z jiných univerzit.

Uvedený kurz arteterapie nabízí jihlavská vysoká škola  v rámci celoživotního vzdělávání.

Zdroj Vysoká škola polytechnická Jihlava

Štítky studium, arteterapie, absolventi, VŠPJ, vysoká škola, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Dostál

Komentář -třídění odpadu v Jihlavě. Tak jsme dostali cenu za nejlepší město ve třídění odpadu.Tak by se také slušelo snížit cenu poplatku za odpad. Jsme dražší,než stejně velké Teplice!

Sobota, 17. června 2017, 14:01Odpovědět

FOTO: Jihlavská vysoká škola má první absolventky arteterapie. Studovaly 327 hodin | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.