Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VŠPJ obohatila nabídku pro Univerzitu třetího věku o pět nových kurzů. Hlaste se do konce července

I letos bude Vysoká škola polytechnická Jihlava vzdělávat seniory v rámci nabídky Univerzity třetího věku (U3V). Kromě jazykových aktuálně nabízí šestnáct kurzů, včetně pěti zcela nových. Hlásit se lze i do letní školy s technickým zaměřením.

Studium je bezplatné a studovat může každý nad 55 let, kdo složil alespoň maturitní zkoušku. Zájemci se mohou hlásit od dnešního dne. Aby byl kurz otevřen, musí se přihlásit alespoň 15 posluchačů.

Pro akad. rok 2017/2018 škola plánuje otevřít celkem 16 kurzů + kurzy jazykové. Nově se mohou zájemci těšit na tyto kurzy: Antická kultura a její využití pro turismus, Základy psychologie, Dějiny a kultury pohledem geografa, Neznámý svět financí a Statistika všedního dne. Nebudou chybět ani oblíbené kurzy jako jsou Digitální fotografie, Arteterapie, Genealogie – rodopis, Grafika a prezentace na webu, Chytrý mobil s Androidem.

Výuka probíhá dle zaměření jednotlivých kurzů formou přednášek, cvičení, workshopů a diskuzí.  V některých kurzech jsou nabízeny také exkurze a výlety, tematicky zaměřené na výuku. Novinkou je postupné zavádění e-learningových opor a cvičení do výuky U3V. Zájemci se mohou hlásit až do 31. 7. 2017, při velkém zájmu a splnění podmínek je pro přijetí rozhodující datum doručení přihlášky. Podmínky jsou uvedeny na stránkách školy na https://u3v.vspj.cz.

Vzdělávání na VŠPJ nekončí ani v době, kdy běžná výuka neprobíhá. Pro zájemce jsme připravili tyto letní školy s technickým zaměřením: Základy programování pro ARDUINO UNO, Úvod do počítačových sítí, virtualizace a bezpečnosti, Vývoj aplikací pro mobilní zařízení Android, Tvorba webové aplikace. Zájemci se mohou hlásit do 30. června 2017 na www.vspj.cz.

Kromě toho VŠPJ stále přijímá přihlášky ke studiu v bakalářských a magisterských programech.

Foto Vysoká škola polytechnická Jihlava | Zdroj Vysoká škola polytechnická Jihlava

Štítky Vysoká škola polytechnická Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VŠPJ obohatila nabídku pro Univerzitu třetího věku o pět nových kurzů. Hlaste se do konce července | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.