Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Absolventi mají šanci zapojit se do projektu, který přináší potřebnou praxi při vstupu na trh práce

Skončila mi studentská léta, chci se postavit na vlastní nohy, nechci být dlouho evidovaný na pracovním úřadu, chci si najít práci. Jak ji mám najít, všude požadují praxi, nemám ji.

To jsou mnohdy myšlenky většiny absolventů, kteří chtějí vstoupit na pracovní trh. Absolventi jsou skupinou, která má mnoho teoretických znalostí, neotřelých nápadů a často i jiný pohled na věc, většinou jim něco ale chybí - tolik potřebná praxe.

Z průzkumů Národní agentury pro evropské vzdělávací projekty vyplývá, že 54 % firem zohledňuje při přijímání nových zaměstnanců absolvované stáže, nejlépe u nich ve firmě.

Že je to možné pouze v zahraničí nebo pouze pro studenty? Omyl! I v ČR se setkáváme s tímto moderním trendem doby. Fond dalšího vzdělávání realizuje projekt Vzdělávání praxí pro zvýšení zaměstnatelnosti, který se snaží pomoci nejen absolventům proniknout do reálného pracovního prostředí a nasbírat praktické zkušenosti ve firmě, které můžou při vzájemné spokojenosti a dohodě vyústit v pracovní poměr.

Nebát se! To je pro mnohé mladé lidi i životní moto, a pokud se nebojíte, tak se s naší pomocí můžete vydat do reálného pracovního prostředí Vámi vybrané firmy, kde se Vám bude po celou dobu věnovat zkušený mentor, který Vás provede všemi činnostmi, které budete pro zaučení na odbornou pozici potřebovat. Získáte praxi, sebevědomí, nové kamarády, kolegy a nakonec i tolik očekávané zaměstnání, které Vás postaví do čela startovací dráhy nové etapy života.

Po nezávazné a bezplatné registraci můžete sledovat aktuální nabídky vzdělávání praxí a přihlásit se na www.vzdelavanipraxi.cz.

Foto www.jobs.cz | Zdroj Vzdělání praxí

Štítky projekt, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Absolventi mají šanci zapojit se do projektu, který přináší potřebnou praxi při vstupu na trh práce | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.