Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cyklisté i letos pomohou onkologicky nemocným dětem. Peloton povede Josef Zimovčák

Také v tomto roce nelze vynechat již tradiční cyklojízdu nazvanou Na kole dětem Vysočinou. Pojede se v sobotu 7. září, připojit se může kdokoliv z nás.

Start je jako každý rok v Telči na náměstí, polovina trasy vede krajskou Jihlavou a závěr je opět v Telči.

„Cíl cyklojízdy je nejenom udělat něco pro své tělo, ale také pomoci dětem. Dobrovolným příspěvkem totiž můžete pomoci hospitalizovaným dětem v jihlavské nemocnici. V čele peletonu pojede tradičně Josef Zimovčák. Ujet stejně jako vždy nemusíte celý úsek, ale třeba jen Vámi vybranou trasu,“ dodává Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Výtěžek z akce bude věnován pediatrickému oddělení Nemocnice Jihlava a nadačnímu fondu Na kole dětem na podporu onkologicky nemocných dětí.

Trať vede přes Třešť, Jihlavu, Batelov, Řásnou a končí opět v Telči. Startuje se tradičně v 10 hodin dopoledne z náměstí Zachariáše z Hradce v Telči. Celou trasu střeží policisté a připravené je občerstvení. Trasu zvládnou jak senioři, tak malé děti. „Je to vždy příjemný výlet, na který se těší celé naše oddělení,“ zve primář dětského oddělení Martin Zimen.

Registrace je možná na stránkách akce do pátku 6.září, kde zájemci získají další aktuální informace. „Elektronická registrace je z důvodu lepší organizace před startem, zúčastnit se můžete i bez ní. Těšíme se na všechny účastníky,“ zve na závěr Zachrlová.

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky cyklojízda, kolo, peloton, Josef Zimovčák, pomoc, onkologie, nemocnice, Telč, Lékárenský komplex Jihlava, Kraj Vysočina, Jihlava, Třešť, Batelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklisté i letos pomohou onkologicky nemocným dětem. Peloton povede Josef Zimovčák | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.