Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Bazén Evžena Rošického se po technologické odstávce od pondělí znovu otevře

Po pravidelné technologické odstávce bude od 5. 8. 2019 pro veřejnost opět v provozu bazén Evžena Rošického. Během odstávky došlo k vyčištění bazénové vany a akumulační jímky. Do údržby a oprav město investovalo 400 tisíc korun.

Postupně se opravila zařízení chemického hospodářství, potrubí, rošty, dlažba v bazénové hale v přístupu do budovy a přímo na bazéně. Dále se provedla rekonstrukce prosklených dveří v 1. a 2. nadpodlaží budovy, výměna dveří u zrcadlového sálu, nářaďovny a plavčíkárny. Nakonec se provedla výmalba nářaďovny, sprch a schodiště. Všechny tyto práce vyšly zhruba na 400 tisíc korun a zaplatil je majitel, město Jihlava.

Bazén bude otevřen pro veřejnost v letním provozu denně od 10 do 18 hodin do 30. srpna 2019. V této době bude platit hodinové vstupné 55,- Kč pro dospělé a 40,- Kč pro děti od 6 do 15 let. Bude možné si také zakoupit celodenní vstupné 70,- Kč pro dospělé a 50,- Kč pro děti od 6 do 15 let.

K dispozici budou pro návštěvníky i travnaté plochy za bazénem. V tomto období nebudou platit permanentky. Sauna na bazénu E. Rošického bude mimo provoz až do 1. září 2019.

Foto vysocina.eu | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky bazén Evžena Rošického, Jihlava, Evžen Rošický, bazén

Bazén Evžena Rošického se po technologické odstávce od pondělí znovu otevře | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.