Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ICOM transport předal zraněnému řidiči Jindřichu Steinhauserovi šek na více než 233 tisíc korun

PR článek

V koncernu ICOM transport jsou všichni zaměstnanci jako rodina. To dokazuje příběh řidiče autobusu Jindřicha Steinhausera, který měl v loňském roce vážnou dopravní nehodu, kdy mu polský řidič kamionu nedal přednost. Tato událost zasáhla napříč koncernem všechny zaměstnance. Jejich sounáležitost nakonec dopsala příběh toto pondělí, kdy byl panu Steinhauserovi předán šek z veřejné sbírky, kterou sami iniciovali.

Sounáležitost řidičů se od zmíněné nehody prolínala celým koncernem, kdy si řidiči uvědomovali, že podobná věc se může stát každému z nich. Proto se také rozhodli podpořit zraněného kolegu při návratu do běžného života a obrátili se na vedení společnosti s žádostí o zřízení transparentního účtu s názvem zaŘÍDÍME PRO JINDRU. „Rádi bychom poděkovali vedení společnosti, že zřídila účet pro Jindru, díky kterému se tak mohou i ostatní řidiči a všichni zaměstnanci zapojit do jeho podpory,“ řekl na začátku sbírky řidič Martin Plodík.

Ve sbírce se nakonec vybrala částka 233 800,- Kč, kterou dnes vedení společnosti Jindřichu Steinhauserovi předalo. U předání šeku dnes byla také spousta jeho kolegů, kteří svého kamaráda přišli přivítat i podpořit.

„Nesmírně si vážíme nápadu, s kterým řidiči přišli. To, že se postupně přidávaly kolektivy z ostatních ČSAD je důkaz, že jsme skutečně pravá rodina, která se v těžkých chvílích podrží,“ uvedla Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva.

Jindřich Steinhauser pracuje u společnosti 35 let a vždy patřil mezi spolehlivé a schopné řidiče. Devět měsíců po vážné nehodě stále rehabilituje a pomalu přemýšlí nad návratem do práce. Vedení společnosti mu přislíbilo autobus s automatem.

Vážná dopravní nehoda se stala 29. října u obce Věžnice na Jihlavsku, kde kamion nedal přednost našemu autobusu.


Koncern ICOM transport a.s. se během 20 let stal jedním z největších dopravních firem v České republice. Hlavní strategií firmy je zajištění kvalitní dopravní obslužnosti jednotlivých krajů, především pak s využitím nejmodernějšího vozového parku značky Mercedes-Benz a Setra. Výrazné úspěchy společnost zaznamenává i ve vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě. Dopravní uskupení ICOM transport a.s. provozuje 800 autobusů, 300 souprav nákladních vozidel a zaměstnává 1800 zaměstnanců. Dále disponuje autorizovaným servisem Mercedes-Benz, čerpacími stanicemi, službami měření emisí a myčkami vozidel.

Štítky ICOM transport, doprava, sbírka, dobročinnost, holding, Mercedes-Benz, ČSAD, Česko

ICOM transport předal zraněnému řidiči Jindřichu Steinhauserovi šek na více než 233 tisíc korun | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.