Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po Jihlavě chodí lidé s dotazníky. Ptají se obyvatel, jak se jim žije v krajském městě

V Jihlavě můžete až do konce června potkat více než dvacítku studentů a seniorů s dotazníky v ruce. Bude je zajímat, jak se vám žije v Jihlavě. Průzkum organizuje Zdravé město Jihlava za asistence neziskové organizace CI2, o. p. s. Jeho cílem je zjistit, jak jsou Jihlavané ve svém městě spokojení a také, jaké jsou jejich způsoby dopravy během běžného dne.

„Dotazníkové šetření začalo na počátku měsíce června. Očekává se, že z celkového počtu obyvatel starších 18 let bude získáno 500 odpovědí dle předem stanoveného klíče, aby bylo dosaženo reprezentativního vzorku. Tazateli jsou proškolení studenti jihlavského gymnázia a místní senioři. Oslovování občanů bude probíhat zejména na ulicích, ale také přímo v domácnostech,“ uvedla Martina Řídká z Projektu Zdravé město Jihlava.

Šetření slouží jako podklad pro vyhodnocení míry spokojenosti obyvatel v různých otázkách a výsledky budou využity i v dalších oblastech řízení města. Výhodou zvoleného šetření je i to, že výsledky budou porovnatelné s jinými městy ČR, kde obdobné průzkumy probíhaly.

„Prosíme proto oslovené občany, aby věnovali svůj čas a odpověděli tazatelům na řadu položených otázek. Napomůžete tak rozvoji města Jihlavy. Výsledky dotazníkového šetření budou představeny v srpnu 2019,“ doplnila ještě závěrem Řídká.

Výsledky z minulých ročníků lze prohlédnout zde

 

Foto Drbna

Štítky dotazník, šetření, průzkum, spokojenost, Jihlava, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Jihlavě chodí lidé s dotazníky. Ptají se obyvatel, jak se jim žije v krajském městě | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.