Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Město Jihlava představilo nového tiskového mluvčího Jaroslava Šnajdra

To, co bylo už více než dva měsíce zřejmé, se nyní stalo. Do horké židle tiskového mluvčího města Jihlavy na začátku června usedl Jaroslav Šnajdr.

Rodák ze Zlína se v médiích pohybuje od roku 1999 a působil postupně v několika regionálních i celostátních denících, agenturách a rozhlase jako redaktor a také jako fotoreportér. Je absolventem žurnalistiky Univerzity Palackého v Olomouci. Působil také jako PR poradce některých politiků a byl asistentem europoslance Tomáše Zdechovského. Poslední čtyři roky pracoval v reklamní agentuře v Jihlavě jako šéfredaktor. Je ženatý a má dvě dcery.

ČTĚTE TAKÉ: Jihlava vybrala nového tiskového mluvčího. Od června nastoupí novinář Jaroslav Šnajdr

Mluvčího hledala jihlavská radnice několik měsíců. V polovině loňského roku odešel Radek Tulis, část jeho povinností převzala Aneta Hrdličková, redaktorka z kanceláře primátorky. V říjnu 2018 na pozici tiskového mluvčího nastoupil Martin Kukla, ten však s koncem roku 2018 skončil. Následné výběrové řízení vyhrál programový ředitel Hitrádia Vysočina Bedřich Musil, nakonec se však s radnicí na spolupráci nedomluvil. A tak byl osloven další úspěšný uchazeč, kterým byl právě Jaroslav Šnajdr.

Foto Magistrát města Jihlavy | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Jihlava, tiskový mluvčí, magistrát, mluvčí, Tomáš Zdechovský, Univerzita Palackého v Olomouci, Martin Kukla, Zlín, Hitrádio Vysočina

Město Jihlava představilo nového tiskového mluvčího Jaroslava Šnajdra | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.