Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jihlava vybrala nového tiskového mluvčího. Od června nastoupí novinář Jaroslav Šnajdr

Jihlavská radnice byla několik měsíců bez tiskového mluvčího. Na základě výsledků výběrového řízení nakonec uspěl novinář Jaroslav Šnajdr, který se nové funkce ujme na začátku června.

„Jsme rádi, že máme tuto záležitost vyřešenou. Mohu potvrdit, že od června nastoupí jako nový tiskový mluvčí Jaroslav Šnajdr,“ uvedla na dnešním zastupitelstvu primátorka Jihlavy Karolína Koubová.

Mluvčího hledala jihlavská radnice několik měsíců. V polovině loňského roku odešel Radek Tulis, část jeho povinností převzala Aneta Hrdličková, redaktorka z kanceláře primátorky. V říjnu 2018 na pozici tiskového mluvčího nastoupil Martin Kukla, ten však s koncem roku 2018 skončil. Od té doby se hledal jeho nástupce, to se podařilo až nyní.

Podle dřívějších informací náměstka primátorky Petra Laštovičky byl vítězem výběrového řízení programový ředitel Hitrádia Vysočina Bedřich Musil. „Nakonec jsme se však na nástupu nedomluvili,“ uvedl Petr Laštovička.

Radnice proto oslovila dalšího úspěšného uchazeče, kterým byl právě Jaroslav Šnajdr, který aktuálně působí coby redaktor Jihlavského expressu. 

Foto Drbna

Štítky Jihlava, magistrát, tiskový mluvčí, mluvčí, Karolína Koubová, Martin Kukla, Hitrádio Vysočina

Jihlava vybrala nového tiskového mluvčího. Od června nastoupí novinář Jaroslav Šnajdr | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.