Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Web Jihlava.cz vyhrál Zlatý erb. Navíc má nejlépe zvládnuté povinné informace

Velký úspěch zaznamenala krajská Jihlava v celostátním kole soutěže Zlatý erb. Její web jihlava.cz totiž nenašel konkurenta, a na Vysočinu tak putuje nejvyšší ocenění. Kromě vítězství v kategorii nejlepší webové stránky města web Jihlavy také získal Zvláštní cenu Jana Savického za nejlépe zvládnuté povinné informace.

„Responzivní design webu umožňuje plnohodnotné zobrazování a funkčnost na různých zařízeních, ať na různě velkých monitorech počítačů a notebooků, tak na tabletech či mobilních telefonech,“ sdělil vedoucí odboru informatiky Vladimír Křivánek.

Výsledky již 21. ročníku soutěže o nejlepší webové stránky a služby města a obcí byly slavnostně vyhlášeny na začátku dubna v Hradci Králové. Jihlava své prvenství uhájila například před webovými stránkami Prahy 12, Karlovými Vary, Nymburkem či Hradcem Králové. Cenu převzal náměstek primátorky pro oblast informatiky Jaromír Kalina a vedoucí odboru informatiky Vladimír Křivánek.

(Zleva) Vladimír Křivánek a Jaromír Kalina 

„Ocenění patří zejména pracovníkům odboru informatiky, kteří dokážou vytvořit přívětivé on-line služby a neustále je zdokonalovat. Úřad se tak krůček po krůčku přibližuje Jihlavanům,“ sdělil náměstek primátorky pro oblast informatiky Jaromír Kalina.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky Zlatý erb, jihlava.cz, vítězství, web, Jihlava, webová stránka, Vladimír Křivánek, Jaromír Kalina, Kraj Vysočina, Hradec Králové, Praha, Karlovy Vary, Nymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Web Jihlava.cz vyhrál Zlatý erb. Navíc má nejlépe zvládnuté povinné informace | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.