Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sedmý charitativní ples byl úspěšný. Výtěžek poputuje na další pokoj pro dětské pacienty

V sobotu 5. března se v jihlavském domě odborů konal již po sedmé charitativní ples s výtěžkem pro dětské oddělení jihlavské nemocnice. Výtěžek z něj byl rekordní. Za více než 156 tisíc korun se opraví další pokoj pro hospitalizované malé pacienty a peníze zbudou i na opravu ambulance.

Zájem o vstupenky na ples byl obrovský, během několika málo dní byly rozprodány. Návštěvníci tohoto oblíbeného plesu se vždy mohou těšit na bohatou tombolu i zajímavé hosty, kteří během večera vystoupí. „Práce nám začaly vlastně hned po skončení šestého ročníku. Za plesem stojí desítky hodin práce, ale výsledek stojí za to,“ říká vrchní sestra dětského oddělení a zároveň organizátorka večera Simona Hájková.

S myšlenkou plesu s výtěžkem pro dětské oddělení přišel před několik lety Jiří Šikýř. „Dá se říct, že kdo v sobotu nesloužil, byl na plese. Ale nejenom bavit se. Ráda bych poděkovala sestřičkám, které byly u vstupu a také u tomboly a pomáhaly ve svém volnu,“ dodává Simona Hájková.

Sobotním plesem na pódiu provázeli známí moderátoři z rádia Helena Dvořáková a Jiří Doležal. Oba dva také pomáhali s přípravami.

Celkový výtěžek plesu z darovacích šeků, lístků a tomboly je 156 900 korun. Částka plně pokryje opravu dalšího pokoje na oddělení dětí do 6 let a ještě zůstane částka 46 tisíc korun, která se přidá na opravu odborné ambulance dětského oddělení,“ shrnula úspěchy Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.  

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky ples, oprava, Lékárenský komplex Jihlava, Jiří Doležal, Helena Dvořáková, pacient

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmý charitativní ples byl úspěšný.  Výtěžek poputuje na další pokoj pro dětské pacienty | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.