Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hasiči v Třebíči mají ode dneška nového velitele. Stal se jím pětatřicetiletý Jiří Urbánek

Na nového velitele si budou muset počínaje dneškem zvykat profesionální hasiči v Třebíči. Na základě výsledků výběrového řízení se jím stal pětatřicetiletý Jiří Urbánek.

„Nový velitel z Třebíče nastoupil k Hasičskému záchrannému sboru Kraje Vysočina 1. července 2003 na stanici v Moravských Budějovicích. Nejprve vykonával funkci hasiče, později technika chemické služby a následně působil jako velitel družstva,“ doplnila k dosavadním zkušenostem Jiřího Urbánka mluvčí hasičů Petra Musilová.

Jiří Urbánek
Je absolventem Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava, kde studoval na Fakultě bezpečnostního inženýrství. Je svobodný a bezdětný. Jiří Urbánek je také velitelem jednotky sboru dobrovolných hasičů v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky Jiří Urbánek, velitel, HZS, Třebíč, hasiči, vedení, Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, Hasičský záchranný sbor, sbor dobrovolných hasičů, Kraj Vysočina, Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči v Třebíči mají ode dneška nového velitele. Stal se jím pětatřicetiletý Jiří Urbánek | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.