Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Je rozhodnuto: V jihlavském City Parku od půlky března zpoplatní parkování

Od 15. března dojde v jihlavském nákupním centru City Park ke zpoplatnění parkování. O tomto kroku vedení City Parku uvažovalo už od podzimu loňského roku. Za parkování však zákazníci začnou platit až nyní.

Ve všední dny bude pro zákazníky City Parku parkování na tři hodiny zdarma, o víkendu to bude dokonce pět hodin. Poté vyjde každá další hodina na dvacetikorunu.

Výhodu budou mít návštěvníci jihlavské zoo a také ti, kteří přijdou do City Parku do kina Cinestar. U pokladny multikina bude každému návštěvníkovi stačit nahlásit, že má v garážích zaparkované auto. Parkovací lístek mu bude bez problémů prodloužen validátorem, díky čemuž získá zdarma navíc dvě hodiny parkování.

Podobným způsobem to bude probíhat také při návštěvě zoologické zahrady. Lidé, kteří na parkovišti u zoo nenajdou parkovací místo, často parkují právě v City Parku.

Platit za parkovné budou muset i zaměstnanci City Parku, ovšem za zvýhodněných podmínek. „Tři a pět hodin zdarma je solidní nabídka. A následně dvacet korun za hodinu, to je také dobré oproti cenám jinde. Moc se mi však nelíbí, že budou muset platit i zaměstnanci,“ tvrdí jeden ze zákazníků centra Vojtěch Nováček, který v City Parku často parkuje.

Jihlavské nákupní centrum City Park funguje již osmým rokem. Jeho parkoviště je rozděleno na dvě patra, celková kapacita činí 792 míst. Nachází se zde i místa vyhrazená pro invalidy, rodiny s dětmi a taxi.

Foto Dominik Svoboda

Štítky City Park, parkování, Cinestar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je rozhodnuto: V jihlavském City Parku od půlky března zpoplatní parkování | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.