Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dvě oddělení jihlavské policie se stěhují do nových prostor. Kontakty se nezmění

Od začátku února začne sloužit dvěma odborům Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina nová budova na ulici Wolkerova 37 v Jihlavě. První úřední den pro širokou veřejnost bude v pondělí 4. února.

Do nově zrekonstruované budovy se v průběhu druhé poloviny ledna postupně přestěhují policisté z odboru cizinecké policie Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina a z jihlavského pracoviště  odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál. Policisté se přestěhují do nových prostor z budovy na ulici Vrchlického 46 v Jihlavě.

Kontakt a úřední hodiny:
Odbor cizinecké policie oddělení pobytových agend

Wolkerova ulice 4448/37
Úřední hodiny: pondělí a středa 8:00 - 17:00
tel: 974 261 840, fax: 974 261 848
e-mail: ocp.opa.ji@pcr.cz 

„V budově na ulici Wolkerova budou na obou odborech zachovány stejné úřední dny a stejné úřední hodiny, jako tomu bylo na ulici Vrchlického, a to jak na oddělení pobytových agend, tak na jihlavském pracovišti  odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál. Stejné zůstane také telefonické i e-mailové spojení na obě tato pracoviště,“ upřesnila Dana Čírtková, mluvčí krajských policistů.

Kontakt a úřední hodiny:
Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál, pracoviště Jihlava

Wolkerova ulice 4448/37
Úřední hodiny: pondělí a středa 8:00 - 17:00
tel: 974 266 300, fax: 974 261 900
e-mail: ji.oszbm@pcr.cz 

Stěhování se dotkne úředních hodin na obou pracovištích. Pokud potřebujete něco vyřídit 28. a 30. ledna, pak si cestu naplánujte na jindy. V tyto dva dny totiž budou kvůli stěhování obě oddělení uzavřena.

„V týdnu od 28. ledna do 1. února bude omezen provoz na pracovišti odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál - pracoviště Jihlava, a to především při vydávání veškerých průkazů (zbrojní průkaz, průkaz zbraně, evropský zbrojní pas) a při dalších úkonech ve správním řízení. V uvedeném týdnu budou na pracovišti přijímána pouze nezbytná podání žádostí a oznámení. Stejně tak bude omezený provoz na odboru cizinecké policie – oddělení pobytových agend,“ upozornila Čírtková.

Plný provoz obou pracovišť na nové adrese bude zahájen v pondělí 4. února v úředních hodinách, tedy od 8 do 17 hodin.

Zmíněnou budovu získalo krajské policejní ředitelství bezúplatným převodem od státu. „Na základě zpracované projektové dokumentace prošla budova nezbytnými stavebními úpravami tak, aby mohla sloužit pro potřeby bezpečnostního sboru. Celkové náklady na stavební úpravy budovy dosáhla částky téměř 7,5 milionů korun. Za další dva miliony korun bylo pořízeno vnitřní vybavení pracovišť, včetně nezbytné výpočetní techniky a dalšího potřebného zařízení,“ vyjmenovala závěrem Dana Čírtková.

Foto pixabay.com

Štítky policie, stěhování, veřejnost, Jihlava, zbraň, materiál, Kraj Vysočina, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě oddělení jihlavské policie se stěhují do nových prostor. Kontakty se nezmění | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.