Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Město Jihlava poskytuje dotace na podporu sportu, žádosti lze zasílat do 14. ledna

Jihlavské sportovní subjekty mohou do 14. ledna posílat žádosti o dotaci, kterou bude statutární město poskytovat. Celkově se letos bude pro podporu dlouhodobé sportovní činnosti rozdělovat částka 4 miliony korun.

Statutární město Jihlava vypsalo výzvu k podávání žádostí o poskytnutí dotace na letošní projekty v oblasti sportu a tělovýchovy. Na podporu sportovní činnosti letos město z rozpočtu vyčlenilo přes 4 miliony korun.

„Dotace je určena pro subjekty se sídlem v Jihlavě. Z dotace lze uhradit například náklady na honoráře a odměny, pronájmy prostor, užívání sportovního zařízení vlastními členy, propagaci aktivit nebo diplomy či startovné a vklady do soutěží,“ přiblížil vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy Tomáš Koukal.

Žádosti lze posílat do 14. ledna poštou nebo prostřednictvím podatelny na Magistrát města Jihlavy. Formulář žádosti a další informace naleznete na stránkách města zde.

Foto Ježci Jihlava | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Jihlava, sport, dotace, žádost

Město Jihlava poskytuje dotace na podporu sportu, žádosti lze zasílat do 14. ledna | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.