Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Prvním letošním občánkem Jihlavy je Jiřík. Přivítala ho i primátorka Karolína Koubová

Jihlava si počkala na svého prvního letošního občánka až do středy 3. ledna. Krátce po čtvrté hodině ranní přišel na svět Jiřík, po porodu vážil přes tři kilogramy a měřil více než 50 centimetrů. Přivítat ho do Nemocnice Jihlava přišly primátorka města Karolína Koubová a radní Silvie Čermáková. Jiřík dostal od zástupkyň vedení města malého plyšového ježka.

„Byla to zatím nejkrásnější povinnost, jakou jsem ve funkci primátorky mohla zažít. Přeji mamince i Jiříkovi hodně zdraví a spokojený život,“ popřála Karolína Koubová, která si jako zkušená dvojnásobná maminka miminko i pochovala.

Jiřík bude přivítán mezi občany města Jihlavy v dubnu. Zástupci vedení města jeho mamince předají květinu, většinou se daruje jedna rudá růže. Jiřík dostane také pamětní list, peníze a hračku.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky miminko, obyvatel, gratulace, Nový rok, 2019, Jihlava, Karolína Koubová, Silvie Čermáková, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prvním letošním občánkem Jihlavy je Jiřík. Přivítala ho i primátorka Karolína Koubová | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.