Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: První miminko roku 2019 bylo slavnostně přivítáno. Doma na něj čeká bráška Sebastian

Hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek dnes v novoměstské nemocnici navštívil prvorozeného občánka Kraje Vysočina roku 2019. Krátce před sedmou hodinou ranní se tu na Nový rok narodil Adámek Vranek z Bobrové. Domů za pětiletým bráškou Sebastiánem si ho maminka Jarmila a tatínek Jaroslav odvezou už v pátek. Od Kraje Vysočina dostal malý Adámek dárek v podobě šeku a zlatého šperku se znamením zvěrokruhu.

Adámek z Bobrové, první občánek Kraje Vysočina roku 2019, na svět trochu spěchal, přírůstek do rodiny čekali rodiče až 9. ledna. „Porodnici v Nemocnici v Novém Městě na Moravě jsem si vybrala bez rozmýšlení, s péčí lékařů i sestřiček jsem zde byla velice spokojená už před porodem, byla jsem rozhodnutá zde porodit,“ chválí si maminka Jarmila služby nemocnice.

Kromě dospělých členů rodiny se na malého Adámka těší bratr Sebastián, který už chystá hračky a pohádkové knížky, navíc slíbil, že bude pomáhat s hlídáním. U Vranků zatím nepřemýšleli, čím malý Adámek, až vyroste, bude, ale určitě se mu bude líbit práce tatínka, protože je řidič z povolání.

PSALI JSME: Prvním letošním miminkem na Vysočině je Adam. Narodil se v Novém Městě na Moravě 

„Každoroční návštěvy prvních miminek v našich krajských nemocnicích jsou skvělým začátkem nového roku. Kraj Vysočina jako zřizovatel pěti krajských nemocnic v regionu dělá maximum proto, aby porodníci, pediatři i sestry měli pro svou práci ideální podmínky, ale bez nich a jejich empatie a erudice by naše nemocnice, naše porodnice nebyly tam, kde jsou. Všem maminkám, které využívají služeb našich porodnic, děkuji za důvěru a přeji jim hodně klidných let při výchově budoucí generace,“ říká hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Tisková zpráva | Foto Kraj Vysočina

Štítky miminko, 2019, Nové Město na Moravě, hejtman, dar, Kraj Vysočina, nemocnice, Jiří Běhounek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: První miminko roku 2019 bylo slavnostně přivítáno. Doma na něj čeká bráška Sebastian | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.