Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Primátorka Karolína Koubová se setkala s úspěšnými jihlavskými sportovci

Bez jednoho třicítka jihlavských sportovců s pěti trenéry se sešla v zasedací místnosti zastupitelstva s vedením města. Úspěšné sportovce různých věkových skupin i druhů sportů přijala primátorka města Karolína Koubová, společně s uvolněným radním Danielem Škarkou, pověřeným zastupitelem pro oblast sportu Petrem Ryškou a vedoucím odboru školství, kultury a tělovýchovy magistrátu města Tomášem Koukalem.

„Člověk si při takovém setkání uvědomí, jaké sportovní osobnosti Jihlava ve skutečnosti má. Vedle slavných fotbalistů a hokejistů město má například dvojnásobného mistra republiky v plavání, mistryni USA ve vodním lyžování nebo mistry Evropy v malé kopané. Nejde přehlédnout ani rozmach bojových sportů a hlavně, kolik dívek se v něm drží a na jak vysokých pozicích,“ vyjádřila primátorka města Karolína Koubová.

Devětadvacet sportovců obdrželo od zástupců města drobné dárky a vánoční dekorace. Po společném popovídání byli sportovci pozváni na drobné občerstvení.

Na jihlavskou radnici konkrétně dorazili plavci, judisté, hráči malé kopané, tanečníci, kynologové, boxeři, zápasníci, kickboxeři, moderní gymnastky, atleti, vodní lyžaři a také orientační běžci.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky sport, setkání, radnice, Karolína Koubová, Petr Ryška, USA, Evropa, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Primátorka Karolína Koubová se setkala s úspěšnými jihlavskými sportovci | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.