Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bosch Svařák 2018: Oblíbený videomapping a ohňostroj. Přijede Lenny a Tomáš Klus

Také letos se v předvánočním čase, konkrétně v pátek 7. prosince, v Jihlavě na Masarykově náměstí bude opět konat akce s názvem Bosch svařák. I v tomto roce je program 15. ročníku víc než lákavý. Kromě stánků se svařeným vínem přijedou na Vysočinu hned dvě hudební hvězdy.

Na programu bude oblíbený videomapping. Se svým koncertem do Jihlavy dojede nadějná česká zpěvačka Lenny. Poté bude následovat vystoupení Tomáše Kluse. Vše bude završeno, tak jako každý rok, ohňostrojem.

Organizátor akce – jihlavská firma Bosch Diesel – myslel i ta ty nejmenší návštěvníky. Ti si užijí vánoční kamion, kde pro ně bude nachystaný další program.   

Výnos z akce Bosch Svařák bude věnován na podporu Nemocnice Jihlava, konkrétně na podporu ortopedicko-traumatologického oddělení a podporu projektu Vánoční pokoj. Vánoční pokoj je projekt zaměřený na rekonstrukci a pořízení nového vybavení vybraných pokojů léčebné péče v Nemocnici Jihlava. 

Začátek akce je v 15 hodin. Ohňostroj bude odpálen na závěr akce, a to v 19:20. 

Foto Bosch Diesel, s.r.o.

Štítky Bosch Svařák, advent, svařák, Nemocnice Jihlava, ohňostroj, Robert Bosch GmbH, Tomáš Klus, Jihlava, Kraj Vysočina, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bosch Svařák 2018: Oblíbený videomapping a ohňostroj. Přijede Lenny a Tomáš Klus | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.