Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Praze otevírá první nevěstinec s realistickými silikonovými pannami

Unikátní nevěstinec s erotickými pannami, první svého druhu v ČR, se tento týden otevřel v Praze. Sídlí v centru hlavního města a otevřeno má denně od 9 do 22 hodin. Klienti mají na výběr ze dvou erotických panen. Cena „zážitku“ je 1200 korun.

Zatímco u nás jde o novinku, v zahraničí je tento trend rozšířený. V Barceloně, Amsterdamu, ale i sousedním Německu, se pro některé klienty stávají „ultrarealistické“ silikonové panny atraktivnějšími než reálné ženy.

„Panny jsou pro klienty připraveny naprosto sterilně profesionální procedurou bez nutnosti vlastní přípravy, jako by tomu bylo s takovou pannou doma. Klient se vyhne vlastnímu čištění, přenášení, oblékání a pudrování panny,“ popisují provozovatelé pražského podniku Naughty Harbor.

Společnost má postupem času v plánu otevřít i několik dalších podniků, které by zároveň sloužily jako „showroom“ pro případnou koupi silikonové panny. Jejich pořizovací cena je poměrně vysoká. Cena za kus se pohybuje od 30 tisíc korun do 150 tisíc korun, proto si bude moci zákazník pannu nejprve vyzkoušet. 
 

Autoři | Foto Naughty Harbor

Štítky Praha, Česko, Německo, Amsterdam, Naughty Harbor, Barcelona

V Praze otevírá první nevěstinec s realistickými silikonovými pannami | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.