Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Plánujete svatbu? Jihlava zavádí online rezervaci obřadu, systém se spustí už zítra

Plánujete svatbu? A nechce se vám kvůli rezervaci termínu běhat na jihlavský magistrát? Pak vás potěší novinka, kterou jihlavská radnice od zítřka zavádí. Je jí rezervace termínu svatebního obřadu z pohodlí domova. Nový systém bude spuštěn 1. listopadu.

„Od zítřka bude možné online z pohodlí domova zjistit volné termíny, zaregistrovat si vybraný termín a na základě registrace komunikovat s pracovnicemi matriky o dalších krocích nezbytných k přípravě svatby,“ vysvětluje Martin Kukla, mluvčí jihlavské radnice.

Systém bude aktuálně nastaven na zobrazování termínů v roce 2019, v následujících letech by pak měl umožnit vždy od 1. listopadu rezervace na další rok. Důvodem je vyhnutí se kolizím svatebních obřadů s různými kulturními a společenskými událostmi probíhajícími v prostorách magistrátu.

„Naším cílem bylo zjednodušit snoubencům již tak náročnou přípravu svatebního obřadu a jsme rádi, že jim můžeme nově poskytnout i tuto pohodlnou možnost rezervace termínů. Věříme, že pro snoubence a budoucí manžele to bude vítaná změna a že si tento způsob rezervace najde rychle své uživatele,“ doplňuje vedoucí správního odboru Jan Vystrčil.

Snoubenci ale samozřejmě mohou i nadále kvůli zamluvení svatby dojít na radnici osobně, případně se domluvit po telefonu.

Online rezervaci bude možné provést na tomto odkazu.  

Foto pixabay.com

Štítky svatba, termín, radnice, online, rezervace, obřad, snoubenci, Jihlava, Martin Kukla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plánujete svatbu? Jihlava zavádí online rezervaci obřadu, systém se spustí už zítra | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.