Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Spokojenost s jihlavskou nemocnicí vloni vyjádřilo 455 pacientů. Lidé píší pochvaly nebo třeba pečou dorty

Jihlavská nemocnice se může pochlubit velkou řadou spokojených pacientů. Velké procento z nich dokonce zaměstnancům poděkuje, a to hned několika způsoby. To, že počet pochval se zněkolikanásobil, dokazují i statistiky.

Pokud jsou pacienti spokojeni, pak mohou poděkovat buď písemně, kdy na oddělení doručí dopis nebo píší do formuláře na oddělení. Přibývá elektronických poděkování, formou e-mailu nebo také na facebookém profilu nemocnice. „V poslední době přibývá i poděkování třeba formou upečeného dortu, který pacienti přinesou na oddělení. Samozřejmě, že každé vyjádření toho, že děláte svoji práci dobře, je pro zdravotníky potěšující,“ říká manažerka kvality Zuzana Mezerová, která pochvaly eviduje.

Za poslední roky čísla hovoří jasně. Zatímco v roce 2008 nemocnice zaznamenala 41 pochval, loni to bylo už 455. „Poslední dobou přibývá také lidí, kteří přispějí finanční částkou nebo třeba vlastnoručně pletenými věcmi pro miminka, které putují na porodní oddělení," popisuje Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Nejčastěji pacienti chválí rehabilitaci, ORL a geriatrii

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky pacient, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spokojenost s jihlavskou nemocnicí vloni vyjádřilo 455 pacientů. Lidé píší pochvaly nebo třeba pečou dorty | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.