Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nepotřebné věci opět poputují do Diakonie Broumov. Vagon se přistaví na jihlavském nádraží

Máte doma nepotřebné oblečení, drogerii, textil, hračky nebo knihy? Pak je opět můžete donést do vagonu na jihlavské vlakové nádraží, který bude přistaven v sobotu 10. listopadu. Vybrané věci poslouží jako obvykle Diakonii Broumov.

„Minulá akce, která proběhla v Jihlavě letos v březnu, byla velice zdařilá. Vybralo se přibližně 14 tun věcí,“ uvedla Zuzana Keraghelová z Diakonie Broumov.

Lidé mohou do vozidla označeného Diakonií Broumov přivést veškeré oděvy, bytový textil, ručníky, ložní prádlo, utěrky, záclony, obuv, pásky, kabelky, hračky, knihy, drogistické zboží, hygienické potřeby, menší funkční elektrospotřebiče, látky, jakékoliv nádobí či drobné předměty z domácnosti, jako jsou vázy nebo květináče.

„Bližší informace lze zjistit na telefonních číslech 420224317203 a 420603287387 nebo na webu,“ upřesnila z tiskového oddělení jihlavské radnice Aneta Hrdličková.

Vagon bude na městské vlakové nádraží přistaven v sobotu 10. listopadu, konkrétně za prodejnou Ferona, v čase od 9 do 17 hodin.  

Foto pixabay.com

Štítky Diakonie Broumov, sbírka, nádraží, Diakonie Broumov, sociální družstvo, Jihlava, Ferona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepotřebné věci opět poputují do Diakonie Broumov. Vagon se přistaví  na jihlavském nádraží | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.