Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Město letos do oprav zimního stadionu investovalo více než čtyři miliony korun

Jihlavská radnice vyčíslila náklady, které musela zaplatit za letošní opravy Horáckého zimního stadionu. Došla k částce více než čtyři miliony korun. Mezi velké renovace patřila například oprava elektroinstalačních obvodů strojovny chlazení, opravy hlavních osvětlení haly, kabiny mladšího dorostu a celková oprava plynové kotelny nebo výměna podlahových krytin v hale a přístupové chodbě. Nově se také na zimním stadionu vyčlenilo místo pro diváky na invalidním vozíku, a to na tribuně C.

„Proběhla také oprava sociálních zařízení v kabině A týmu, oprava svárů ocelové konstrukce střechy nebo regulátoru plynu a rozvodu plynovodu. Na některých místech byly opraveny části topení,“ uvedl náměstek primátora pro oblast správy realit Radek Popelka.

Podle finálního statického posudku ocelové konstrukce střechy, který má Jihlava již k dispozici, může být stadion v provozu ještě i v sezoně 2019/2020. „Do té doby chceme udělat generální výměnu celé střechy,“ doplnil náměstek Radek Popelka. 

Foto Lenka Dvořáková

Štítky Horácký zimní stadion, oprava, posudek, investice, hokej, HC Dukla Jihlava, zimní stadion, Radek Popelka, střecha, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město letos do oprav zimního stadionu investovalo více než čtyři miliony korun | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.