Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Benefice na konci prázdnin pomůže týraným a nemocným koním. Akci podpoří Václav Vydra

Pokud nevíte, kam vyrazit s celou rodinou na samotném závěru prázdnin a máte rádi koně, pak by vás mohl zajímat již devátý ročník benefice pro koňskou záchytku. Ta se bude konat v Zámecké stáji v Plandrech u Jihlavy v neděli 2. září. Opět nabídne bohatý program. Výtěžek ze vstupného podpoří týrané, hladovějící a nemocné koně.

„Všichni účinkující vystoupí bez nároku na honorář. Každý rok se sjedou z celé republiky podpořit koně zanedbané, týrané a taky podpořit myšlenku volného chovu koní a ježdění koní bez železa, to znamená bez udidla, podkov, založené na partnerství a přirozené komunikaci s koněm,“ upřesnila Zuzana Kazdová, jedna z organizátorek benefiční akce.

Program nebude jen o koních. Návštěvníci akce se mohou těšit třeba i na ukázky bojového umění nebo na ukázku práce záchranářských psů nebo dogdancing. Hlavně asi ženy bude zajímat jóga na koni. Kdyby děti zvířata omrzela, tak pro ně organizátoři budou mít nachystané výtvarné dílny a nejrůznější soutěže.

Speciálním hostem 9. ročníku benefice bude herec a nadšenec do koní Václav Vydra.

„Chceme každý rok přiblížit široké veřejnosti, a především dětem, že kůň je živý tvor, a ne jen sportovní ,,náčiní,, provozních jízdáren. Dále pak chceme ukázat ježdění a přístup ke koni ,,jinak“. Zkrátka, že to jde bez biče, bez ostruh a bez železa,“ uzavírá pozvánku Zuzana Kazdová.

Benefice pro koňskou záchytku se bude konat v neděli 2. září od 14 hodin v Zámecké stáji v Plandrech u Jihlavy. Vstupné je pro dospělé 100 korun, pro děti 50 korun. Děti do 3 let mají vstup zdarma.

Foto pixabay.com, Koňská záchytka

Štítky benefice, kůň, podpora, koňská záchytka, Plandry, Václav Vydra, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefice na konci prázdnin pomůže týraným a nemocným koním. Akci podpoří Václav Vydra | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.