Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bazén Evžena Rošického opět nabízí saunové ceremoniály. Chybět nebude hudba a kostýmy

Návštěvníci bazénu Evžena Rošického, přesněji řečeno tamní sauny, mohou opět zajít na saunové ceremoniály. Lidé se také dozví o prospěšnosti saunování jako součásti zdravého životního stylu. Navíc uslyší od zkušených saunových mistrů o hygienických pravidlech v sauně.

A o co při takovém saunovém ceremoniálu vlastně jde? Vše spočívá v tom, že se polévají kameny vodou, která je smíchaná s vonnou esencí. Následně se rozhání pomocí ručníků horký vzduch nad rozpálenými kamny. Saunový ceremoniál trvá zhruba deset minut. Moderní saunové ceremoniály navíc využívají speciální nasvícení, kostýmy a jsou doprovázeny hudbou.

Tyto zážitky jsou běžné spíše za českými hranicemi, ať už v Německu nebo Rakousku. I my si však klademe za cíl, že naším návštěvníkům sauny tento nový trend v saunování představíme. Důležitá je i osvěta v podání saunérů, kteří budou návštěvníky informovat o zásadách správného a pravidelného saunování,“ upřesnil Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které bazén Evžena Rošického provozují.

Tématem bude třeba i saunování s dětmi nebo třeba finské saunování.

První saunový ceremoniál je připraven na pátek 22. ledna v 18 hodin a další pak v 19.30. Saunovat se můžete i v sobotu, a to v 15 hodin a v 16.30. Dalším termínem je úterý 26. ledna ve dvou časech -  ve 14 hodin a v 15.30. Posledním dnem je středa 27. listopadu, v tento den se bude saunovat v 15 hodin a v 16.30.

Foto www.pixabay.com

Štítky rituál, Evžen Rošický, sauna, hudba, Martin Málek, Německo, Rakousko, bazén, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazén Evžena Rošického opět nabízí saunové ceremoniály. Chybět nebude hudba a kostýmy | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.