Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zvláštní zábava na Blue Style Prima Festu. Děti se bavily malováním na poníky

Pořádnou vlnu nevole způsobily na internetu snímky ze sobotního Blue Style Prima Festu, který probíhal nedaleko Žďáru nad Sázavou. Rodinný festival připravil pro návštěvníky minimálně netradiční program tím, když pořadatelé dovolili dětem malovat po živých ponících různými barvami. Fotografie pomalovaných zvířat se na internetu nesetkaly s pochopením.

„Prima fest, asi by jste byli méně nadšení, kdyby děti chtěly malovat na vás. Ještě že děti neměly nápad střílet ostrýma. Nemůžu uvěřit, že se k tomu někdo propůjčil. Majitel poníků je kdo,“ ptá se na Facebooku Štěpánka Zavadilová.

Pořadatelé festivalu se ale hájí, že nápad vznikl u samotných dětí a nejde o závadné barvy. „Malování na poníky byl nápad dětí. Použité barvy byly takové, které se běžně používají na malování na kůži či obličej. Jsou zcela nezávadné, na přírodní bázi a snadno se smyjí,“ vysvětlují pořadatelé.

Na vysvětlení pořadatelů obratem zareagovala jedna z uživatelek sociální sítě. „Nápad dětí? to organizovaly děti? Tam nebyl nikdo dospělý s rozumem? Nejde o barvy,“ píše Jitka Stránská.

Letošní ročník Blue Style Prima Festu se navíc zapíše do povědomí široké veřejnosti černým písmem také kvůli tragické události, ke které došlo. V areálu totiž zemřel pětiletý chlapec poté, co ho srazil turistický vláček, který areálem jezdí. Záchranáři se dítě neúspěšně snažili oživit. O tomto případu jsme vás informovali ZDE

Autoři | Foto Lucie Konvalinková

Štítky Žďár nad Sázavou, Prima fest, poník, malování, týrání, Internet, Facebook, zábava, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvláštní zábava na Blue Style Prima Festu. Děti se bavily malováním na poníky | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.