Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlavský bazén Evžena Rošického čeká pravidelná odstávka. Na více než měsíc se uzavře

Jihlavský bazén Evžena Rošického od 30. června do 5. srpna bude pro veřejnost uzavřený. Důvodem je pravidelná technologická odstávka, během níž se třeba vyčistí bazénové vany a akumulační jímky. Všechny práce vyjdou na zhruba půl milionu korun.

Kromě již zmíněných prací bude nejzásadnější úpravou demontáž ocelové konstrukce v bazénové hale. Odstranění vyjde zhruba na 140 tisíc korun. Provede se také výměna mezistěn ve sprchách v I. nadpodlaží, výměna vstupních dveří do sportovní haly a v sauně. Opraví se minibar v bazénové hale a potrubí vzduchotechniky na kuželně. Nakonec se udělá výmalba sociálního zařízení v I. nadpodlaží. Všechny tyto práce vyjdou zhruba na 510 tisíc korun.

„Upozorňujeme návštěvníky plaveckého bazénu, že na poslední dva dny provozu jsme připravili mimořádné hodiny plavání pro veřejnost. Plavání bude ve čtvrtek 28. června a v pátek 29. června od 10:00 do 14:00. V čase od 10 do 11 hodin bude pro plavce k dispozici pět drah,“ sdělil Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které bazén provozují.

Zavřená bude pro veřejnost také sauna a tělocvična. Pokud se všechny práce stihnou v daném termínu, tak by se bazén měl lidem otevřít opět 5. srpna.  

Foto pixabay.com

Štítky bazén Evžena Rošického, odstávka, údržba, provoz, bazén, Evžen Rošický, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský bazén Evžena Rošického čeká pravidelná odstávka. Na více než měsíc se uzavře | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.