Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cestující v Brtnické, Znojemské a Zimní ulici ochrání před nepřízní počasí nové přístřešky

Nové přístřešky na zastávkách jihlavské městské hromadné dopravy určitě potěší cestující v ulicích Brtnická, Znojemská a Zimní. Zmíněné zastávky jsou hodně využívány, protože slouží obyvatelům hustě obydlených sídlišť, rodinných zástaveb a uživatelům dalších objektů občanské vybavenosti.

 „Cílem projektu bylo především zkvalitnit a zatraktivnit cestování v městské hromadné dopravě a veřejné linkové dopravě a zabezpečit cestujícím v případě nepřízně počasí pohodlné a chráněné čekání na spoj,“ uvedl náměstek pro oblast dopravy Vratislav Výborný.

Zastávky se vylepšovaly od března do dubna. „Zhotovitelem stavby byla společnost Služby města Jihlavy, s. r. o. a celkové náklady činily 360 tisíc korun,“ vyčíslil Radek Tulis, mluvčí jihlavské radnice.

Dále doplňuje, že výstavba přístřešků v ulicích Brtnická a Znojemská byla finančně podpořena z Fondu Vysočiny v rámci projektu „Bezpečná silnice 2017 – Přístřešky zastávek ul. Brtnická a Znojemská, Jihlava“. Celková výše poskytnuté dotace z grantového programu Kraje Vysočina Fond Vysočiny Bezpečná silnice 2017 činí více než 75 tisíc korun.

Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky přístřešky, počasí, MHD, přístřešek, Kraj Vysočina, Vratislav Výborný, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestující v Brtnické, Znojemské a Zimní ulici ochrání před nepřízní počasí nové přístřešky | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.