Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlavský Život 99 pořádá dobročinný bazar. Výtěžek poputuje na seniory a lidi s postižením

Již po osmé organizuje organizace Život 99, která sídlí také v Jihlavě, akci s názvem Bazárek pro život. Zájemci si na něm mohou koupit oblečení, obuv, hračky, bytové doplňky a spoustu dalších věcí – vše za symbolické ceny. Výtěžek z akce poputuje na dobrou věc.

Financovány z něj budou služby osobní asistence a tísňové péče pro seniory a osoby se zdravotním postižením, které organizace Život 99 poskytuje.

Bazárek se již tradičně uskuteční v sídle organizace Život 99 v Žižkově ulici, a to od úterý 17. dubna do čtvrtku 19. dubna vždy od 9 do 17 hodin.

Lidé však nemusí na bazárku jen nakupovat. Do sídla Životu 99 naopak mohou nosit věci, které již nepotřebují. Konkrétně oblečení, obuv, knihy, hračky, nádobí, bytové doplňky, sportovní potřeby nebo například kočárky.

Sběr věcí do bazárku se uskuteční od 15. března do 13. dubna od 9 do 17 hodin. Pokud by nějaký zájemce měl hodně věcí, které nedokáže dovézt, pak je možno domluvit se na odvozu, a to na telefonním čísle 567 211 695 či 732 516 663.

Foto Život 99 Jihlava

Štítky Život 99, bazar, výtěžek, podpora, Jihlava, hračka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Život 99 pořádá dobročinný bazar. Výtěžek poputuje na seniory a lidi s postižením | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.