Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlava má nejlepší web na Vysočině. Získala nejvyšší krajské ocenění v soutěži Zlatý erb

Jihlavská radnice udržuje svůj web v nejlepší kondici. I letos mohli zástupci Jihlavy převzít z rukou hejtmana Jiřího Běhounka nejvyšší krajskou cenu v kategorii měst v soutěži Zlatý erb. Cenu přebíral náměstek primátora pro oblast informatiky Jaromír Kalina a vedoucí odboru informatiky Vladimír Křivánek.

Jihlava má od loňského roku nový web. Inovace se vyplatila jak z pohledu uživatelského, tak odborného, kdy porota soutěže Zlatý erb stránky Jihlavy vyhodnotila jako nejlepší v republice.

V soutěži se uplatňuje pravidlo, že pokud se v krajském kole na prvním místě umístí vítěz loňského ročníku celostátní soutěže, do celostátního kola postupuje soutěžící z druhého místa v krajském kole. Protože v letošním roce město Jihlava obhájilo své prvenství z roku 2017, kdy postoupilo do celostátní soutěže, kterou následně i vyhrálo, postupují nyní  do celostátního kola dvě města, která se společně umístila na druhém místě, a to Humpolec a Polná.

Tisková zpráva | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky webové stránky, Jihlava, ocenění, Zlatý erb, soutěž, Kraj Vysočina, Jiří Běhounek, Vladimír Křivánek, Jaromír Kalina, Humpolec, Polná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava má nejlepší web na Vysočině. Získala nejvyšší krajské ocenění v soutěži Zlatý erb | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.