Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Ve středu se otevřel bazárek nadačního fondu Šťastná hvězda. Koupí výrobku přispějete potřebným

Poslední únorový den patřil také kromě jiného slavnostnímu otevření bazárku Nadačního fondu Šťastná hvězda, pojmenovaného celkem výstižně Hvězdička. Návštěvníci si v něm mohou vybrat a zakoupit dámskou i pánskou módu, hračky nebo doplňky do domácnosti.

Nadační bazárek, který pomáhá potřebným, byl slavnostně otevřen 28. února v Husově ulici v Jihlavě. Přestřižení pásky se zhostili náměstek primátora města Jihlavy Radek Popelka a podporovatelka nadačního fondu a majitelka společnosti Dobrotky od Loďky paní Miluše Lodinová.

Nadační bazárek je pro Vás otevřený od pondělí do pátku od 9  do 17 hodin. Najdete zde milou obsluhu a také spoustu krásného dánského, pánského a dětské oblečení, poté hračky a jiné drobnosti. Každý si určitě najde ten svůj poklad, který hledá a zakoupením podpoří Nadační fond Šťastná hvězda, který pomáhá těm kteří to potřebují. 


Nadační fond Šťastná hvězda byl založen 10. ledna 2014. Impulzem k založení fondu byly setkání rodičů onkologicky léčených dětí s obdobným osudem. Na Vysočině neexistoval identický subjekt, který by svojí činností pomohl adresně těmto rodinám. Současně zastřešil i pomoc dětským pacientům s obdobnými složitými diagnózami.

Hlavní vizí fondu je především materiální (hmotná) pomoc dětským pacientům, jejich rodinám a zdravotně handicapovaným mladistvým. Finanční podpora je cílena na konkrétní potřeby nehmotného charakteru v nouzi rodin s nemocným pacientem. Nadační fond působí ve všech regionech České republiky, nejširší záběr je však směřován do Kraje Vysočina.  
 

Slavnostní otevření bazárku Hvězdička

Pátek, 2. března 2018, 09:01

Slavnostní otevření bazárku Hvězdička
Slavnostní otevření bazárku Hvězdička

Foto Nadační fond Šťastná hvězda | Zdroj Nadační fond Šťastná hvězda

Štítky nadační fond, Jihlava, Radek Popelka, pacient, rodina, Kraj Vysočina, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Ve středu se otevřel bazárek nadačního fondu Šťastná hvězda. Koupí výrobku přispějete potřebným | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.