Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihlavský Vodní ráj nově spustil online prodej vstupenek a dárkových poukazů

Největší aquapark na Vysočině Vodní ráj přichází s novinkou. Na svých webových stránkách spustil e-shop, kde si lidé mohou zakoupit vstupenky nebo dárkové poukazy.

„Návštěvníci našeho sportovně-relaxačního areálu si budou moci bezhotovostně opatřit vstupenky v základních kategoriích pro jednotlivce a rodiny nebo zakoupit dárkový poukaz v několika cenových variantách. Prvních padesát nakupujících získá navíc bonus v podobě 1 hodiny plavání zdarma,” láká Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, ktëré Vodní ráj provozují.

Je to tedy ideální příležitost pro ty, kteří by rádi své blízké obdarovali dárkovým poukazem, ale do Vodního ráje se nedostanou, aby si ho zde vyzvedli osobně. „Nyní lze vše pořídit online, tedy mnohem pohodlněji a doslova během chvilky. V příštím roce chceme e-shop postupně doplňovat o nové produkty a cenově výhodné nabídky,“ pokračuje Málek.

Ve Vodním ráji po celý prosinec také probíhá již třetí ročník dětské kreativní soutěže Vánoce s mývalem. V tomto roce se bude vybírat nejhezčí vánoční ozdoba. Více informací o soutěži čtěte ZDE.

Foto www.dopracenakole.cz

Štítky Vodní ráj, e-shop, novinka, vstupenky, poukazy, vstupenka, Kraj Vysočina, Martin Málek, Jihlava, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský Vodní ráj nově spustil online prodej vstupenek a dárkových poukazů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.