Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nadaní studenti, charitativní koncert, promítání. VŠPJ připravila na středu pestrý předvánoční program

Hodně nabitý program bude k vidění a slyšení ve středu 13. prosince na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě. Den odstartuje závěrečné setkání nadaných studentů středních škol, tradiční charitativní Vánoce na VŠPJ a harmonogram uzavře přednáška pro veřejnost z cyklu cestovatelských promítání – Antarktida.

Nadaní středoškolští studenti z Vysočiny na VŠPJ

Od 9 do cca 14 hodin proběhne v aule VŠPJ závěrečné setkání účastníků projektu „Síť škol podporující technicky a přírodovědně nadané studenty na Vysočině a okolí“, v jehož rámci si studenti středních škol vyzkoušeli distanční formu spolupráce (student či tým studentů si zvolil téma práce, získal konzultanta ze své školy i z VŠPJ a pod odborným vedením na bázi každotýdenní komunikace práci vypracoval).

Na programu je ústní prezentace nejlepších prací studentů (6 – 10 závěrečných prací), ostatní se budou moci prezentovat v „posterové sekci“, kde předvedou, co vytvořili. Účastní se přibližně 65 studentů, 17 středoškolských kantorů a 10 vysokoškolských pedagogů.

Vánoce na VŠPJ podpoří matky s dětmi

Tradiční akce, kdy se ve vánoční náladě setkají studenti, zaměstnanci i přátelé školy letos podpoří Charitní domov pro matky s dětmi Havlíčkův Brod a Charitní domov Humpolec. Akce se koná od 15 hodin, o kulturní program se postará dětský sbor Základní školy Křížová a ZUŠ Jihlava. 

Cestovatelské promítání – Antarktida

Poslední cestovatelské promítání v roce 2017 zavede návštěvníky až do Antarktidy. Cyklus promítání bude pokračovat v novém roce, 10. ledna se zájemci na VŠPJ podívají do Nepálu. Čas a místo bude beze změny, vždy v 18 hodin v posluchárně P3.

Foto Vysoká škola polytechnická Jihlava | Zdroj Vysoká škola polytechnická Jihlava

Štítky Vysoká škola polytechnická Jihlava, Antarktida, Vánoce, Jihlava, Kraj Vysočina, Nepál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadaní studenti, charitativní koncert, promítání. VŠPJ připravila na středu pestrý předvánoční program | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.